2012. július 4.

Állás: Python fejlesztő@Pulilab

A Pulilab egy StartUp, nemzetközi projekteken dolgozunk (dán, norvég) már egy éve itt Budapesten, a csapat innovatív, dinamikusan fejlődő, minden adott ahhoz, hogy kreativitásunk, innovativitásunk kibontakozhasson. :)

Ha kipróbálnád magad egy innovatív környezetben, ahol egyetlen egy korlátot ismerünk: saját magunkat, akkor várom visszajelzésed. 


Agnes File: 06 70 337 1181

Hosszabban és hivatalosabban a Pulilab-ről: 

A Pulilab szoftverfejlesztők, animátorok, grafikusok és üzletemberek ötletei által vezérelt együttes, mely arra hivatott, hogy innovatív technológiák használatával olyan termékeket hozzon létre, melyek pozitív hatással vannak a társadalomra és az azokat használó egyénekre.

A kollektíva célja felölelni a tanulókat és a szakembereket az informatika területéről Magyarországon, és összekötni őket nemzetközi IT projektekkel Európában.

E vízió megvalósításának céljából a vállalat hidat kíván létrehozni a tehetséges szakemberek és a megrendelők projektjei között, megépítve a szoros köteléket néhány, stratégiailag jól kiválasztott partnerrel.

A célunk megismerni és használni minél több kortárs új technológiát a web és mobil applikációk fejlesztéséhez.

Ezen felül a Pulilab elhivatott a helyi közösség formálására is különböző szakmai események megrendezésére, valamint különböző IT területek iránt érdeklődő közösségek kialakítására.

Nincsenek megjegyzések: