2012. március 30.

Lapszemle - 13. hét

Kihagyás után visszatér a rovat! Annyit azonban tanultunk hogy nem ígérünk többet semmit! Itt a tavasz és a nagytakarítás során a tumblr blogot töröltük. El kell gondolkodnunk azon hogy mennyire tudtuk megvalósítani a sok beharangozott változást és mennyire gondoltuk reálisan hogy ez új lendületet ad a blognak. Ez most egy kicsit rendhagyó Lapszemle lesz tehát :D

Háztáji
  • Tumblr törlés - Sokáig Enci vitte a tumblr blogot, majd én vettem át egy időre, mikor pedig Enci visszatért hozzánk felváltva kezeltük, illetve eszünkbe jutott hébe-hóba hogy ilyenünk is van. Nem tudjuk vállalni tovább. Hírek közlésére a Twitter/Facebook kiválló csatorna, a Lapszemle is ezt a célt szolgálja.
  • Regisztrálj a meetupra! - Aki jönni szeretne a meetupra az regisztráljon az oldalon! Nem fogunk sziget kérni hogy bejöhess, de a megfelelő termet kell találnunk. A Hungarian Natural Language Processing Meetup oldalán minden infót megtalálsz.
  • EuroClojure - Már a program is fent van, itt ni!
  • nyest.hu - Akik minket olvasnak, azok nyilván olvassák a nyestet is. A Lapszemlében nem válogatunk már írásaikból, de ez nem jelenti az hogy nem szeretjük őket, sőt a blogon található feedbox jelzi töretlen elkötelezettségünket irányukba. Viszont ezzel a lépéssel is időt tudunk spórolni.
A hazai termésből
Más
Néznivaló
  • Peter Norvig: The Unreasonable Effectiveness of Data - ugye a papert mindenki olvasta? Nem?! Itt a link hozzá.

Nincsenek megjegyzések: