2013. február 5.

inkLink 2013

Ahogy a Nyelv és Tudomány portálon is megjelent, április 6-án tartjuk az első magyar adatújságírás-napot. Ehhez kapcsolódik egy hack-day, ami remek alkalom egy kis programozásra a köz érdekében. Holnap (2013. február 6-án) 18:30-kor várják bloggertársaim az érdeklődőket egy kis informális meetupra és ötletelésre a Könyvtár Klubba (ELTE, Múzeum krt. 4.) Kérünk mindenkit hogy részvételi szándékát az esemény oldalán jelezze, ezzel is megkönnyítve a szervezők munkáját.
Aki szeretne bekapcsolódni a munkába, az nyugodtan jelentkezzen nálunk. Szponzornak lenni jó! Bármilyen támogatást szívesen fogadunk! Az alábbi felhívásokat nem tudjuk elégszer elismételni:

Szakemberek és újságírók!

Ha szeretné elmondani véleményét, tapasztalatait az adatvezérelt újságírással kapcsolatban, esetleg témaötletet ajánl a beszélgetés résztvevőinek, illetve ha szeretne megjelenni a rendezvényen, kérjük, azt a szerkesztoseg@nyest.hu címen jelezze. Kérjük, az email tárgymezejébe írja be: „inkLink 13” és március 18-ig juttassa el hozzánk jelentkezését.


Fejlesztők!

A hack-day keretében megvalósíható ötleteiket 2013 március 18-ig a zoltan.varju@gmail.com címre kérjük elküldeni (a tárgy mezőbe csak annyit írjon, „inkLink 13”). Maximum egy oldalban írja le a projekt célját, milyen hátterű önkéntesekkel tartja megvalósíthatónak és hogy ön miben tudja segíteni a csapatot a hack-day során (elsősorban szakértelemre gondolunk itt). A bérkezett ötletek közül a szervezők és szakértők csapata választja ki a legjobbakat és reálisan megvalósíthatókat. A nap végén a résztvevők kiválasztják azt a projektet, mely a leghasznosabb és leginkább érdemes arra hogy az OpenNews source programjára jelentkezzen és további fejlesztéséhez támogatást nyerhessen.

Nincsenek megjegyzések: